Sunday, May 03, 2015

Program Ziarah Amal, Kongsi Rezeki dan Berlibur Anak-anak Yatim di Rumah Warga EmasProgram Ziarah Amal, Kongsi Rezeki dan Berlibur Anak-anak Yatim di Rumah Warga Emas

Alhamdulillah, sebentar tadi Ahad 3 Mei 2015, selesai sudah anak-anak yatim perempuan Kediaman Cahaya Ain, Bagan Serai berjumlah 15 orang termasuk penjaga menyertai Program Ziarah Amal, Kongsi Rezeki dan Berlibur di Taiping anjuran Komuniti Amal Taiping (KaT).

Ribuan terima kasih kepada Pengusaha Gerai Zul Roti Canai, Dataran Kamunting Jaya (sarapan), Pengusaha Kedai Mom’s Prison Corner, depan Penjara Taiping (makan tengahari) dan Pengusaha My Mum Cyber Cafe, Kolej Komuniti Kamunting (minum petang). Juga kepada penyumbang goodies serta minum pagi Nasi Lemak.

Hanya Dia sahaja yang mampu membalas semua sumbangan tuan/puan ini untuk menjayakan Program Ziarah Amal, Kongsi Rezeki dan Berlibur di Taiping ini. Semoga diberkati amalan tuan/puan ini, dimurahkan rezeki, diperlihara kesihatan dan keselamatan serta dipermudahkan-Nya segala urusan. Amin. In sya Allah, inilah doa kami dan doa penerima-penerima sumbangan ini.

http://orangkecilorangbesar.blogspot.com/

No comments: