Friday, May 08, 2015

Sumbangan Meja Ping Pong, Peralatan Ping Pong, White Board dan Stationery ke Asrama Anak Yatim & Miskin Tafiz Nur Qaseh, Kpg Perwira, Kamunting.Sumbangan Meja Ping Pong, Peralatan Ping Pong, White Board dan Stationery ke Asrama Anak Yatim & Miskin Tafiz Nur Qaseh, Kpg Perwira, Kamunting.

Alhamdulillah rezeki Jumaat anak-anak yatim tafiz Nur Qaseh

Sebentar tadi Komuniti Amal Taiping (KaT) telah menghantar Meja Ping Pong, Peralatan Ping Pong, White Board dan Stationery ke Asrama Anak Yatim & Miskin Tafiz Nur Qaseh, Kpg Perwira, Kamunting.

Seperti hari-hari sebelum ini kedatangan kami disambut dengan alunan mengaji anak-anak tafiz. Kemudian Ustaz memberi izin anak-anak ini membantu kami menguruskan pemasangan barangan yang dihantar.

Terima kasih kepada penyumbang barangan ini. In sya Allah anak-anak golongan terpilih ini akan mendoakan keberkatan amalan tuan/puan, dimurahkan-Nya rezeki dan dipelihara kesihatan serta dipermudahkan urusan tuan/puan. Amin


Untuk sedekah dan berkongsi rezeki di bulan Ramadan (majlis iftar dan sahur), tuan/puan boleh menghubungi penyelaras KaT, Lukman Wan Mat Daud 019 558 2626 melalui whatsapp.

No comments: